Bjorn Mierop Productions
Dit ben ik.
Verassend perspectief.
Dit ben ik.
Mijn naam is Bjorn Mierop.
Ik bied jou graag een verassend perspectief.

Mijn naam is Bjorn Mierop, 21 jaar en ben vanaf 2016 enthousiast dronefoto- en videograaf. In 2019 heb ik de benodigde certificaten en vergunningen gehaald om commercieel te mogen dronevliegen.

Ik stel hoge eisen aan mijn dronefoto- en video’s en ben als geen ander in staat om de artistieke visie van mijn klanten te vertalen naar indrukwekkend beeldmateriaal.

Verassend perspectief.
Een extra dimensie voor een hoger niveau!

Een drone geeft je letterlijk een andere kijk op de wereld en is daarom zeer geschikt voor verschillende doeleinden.

Wanneer je mij inhuurt wil je natuurlijk dat het volgens de regels gebeurd. Ik ken de regels en beschik over de juiste vergunningen en certificaten, zodat er op een verantwoorde manier kan worden gevlogen. Uiteraard is er meer nodig om een drone te besturen. Kennis en ervaring zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Actief in

Makelaardij
Met behulp van mij kun je niet alleen een object, maar ook de ligging uitstekend aan een (potentiële) koper laten zien.

Laatste nieuws

24/10/2018
WWF Photo Awards
De vakjury o.l.v. Frand Lanting nomineerde 24 oktober 2018 de foto van het Grevelingenmeer uit meer dan 7.000 inzendingen.
Lees meer
25/04/2019
Certificate of Completion
Voor commerciële dronepilorwn is een ROC-Light vergunning verplicht. Eén van de eisen hiervoor is een theoriecursus minidrones.
Lees meer
27/08/2019
ROC-LIGHT Vergunning
Als je een drone piloot zakelijk wilt inzetten heb je altijd een drone operator nodig die zijn opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van...
Lees meer

Deze inhoud is beschermd.