Na haar tewaterlating in Antalya, is de 55 meter lange TIME OFF gearriveerd bij de werf van Damen Yachting in Vlissingen. Dit is het negende Yacht Support, van het populaire YS 5009 ontwerp.

TIME OFF beschikt over een grote multifunctionele hangar op het hoofddek die flexibele configuraties mogelijk maakt, waaronder duik- en duikoperaties, voertuig garage of werkplaats faciliteiten, stuwage van apparatuur, ruimte voor sociale afspraken of zelfs het vervoer van hulpgoederen. Een aantal andere nieuwe functies zijn ook opgenomen in het TIME OFF ontwerp, waaronder een nieuwe accommodatie lay-out voor maximaal 7 gasten en 4 personeelsleden plus bemanning en een aantal ontwerp-en technische verbeteringen. Deze omvatten o.a. geluidbehuizing van de generator, verbeterde AV-en navigatiesystemen en vernieuwde machinekamer installaties – allemaal gericht op het verbeteren van de algehele jacht ervaring.

De luchtfoto’s- en video zijn in samenwerking met VLOTR gemaakt. De edit van de luchtfoto’s is uitgevoerd door DAMEN YACHTING, de edit van de luchtvideo naar VLOTR.