Bjorn Mierop Productions

Jaren ervaring

6
Mijn naam is Bjorn Mierop en ik bied jou graag een verassend perspectief.

Mijn naam is Bjorn Mierop, 21 jaar en ben vanaf 2016 enthousiast dronefoto- en videograaf. In 2019 heb ik de benodigde certificaten en vergunningen gehaald om commercieel te mogen dronevliegen.

Ik stel hoge eisen aan mijn dronefoto- en video’s en ben als geen ander in staat om de artistieke visie van mijn klanten te vertalen naar indrukwekkend beeldmateriaal.

Een drone geeft je letterlijk een andere kijk op de wereld en is daarom zeer geschikt voor verschillende doeleinden.

Wanneer je mij inhuurt wil je natuurlijk dat het volgens de regels gebeurd. Ik ken de regels en beschik over de juiste vergunningen en certificaten, zodat er op een verantwoorde manier kan worden gevlogen. Uiteraard is er meer nodig om een drone te besturen. Kennis en ervaring zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Bjorn heeft prachtig werk geleverd. Super heldere en hoge kwaliteit foto’s vanuit de lucht. En extra drone filmopnames die wij in onze film konden gebruiken. Dat brengt onze filmproductie naar een hoger level! Bedankt Bjorn.
Niek van de Zande
Top ondernemer! Bjorn is dé juist dronepiloot die je je maar kunt wensen. Absoluut aan te raden.
Fam. van den Ouden

Rotary Rally 2022 aftermovie.

Bekijk de Rotary Rally 2022 aftermovie, zodra deze klaar is, via de onderstaand knop.

Laatste nieuws

14/02/2021
Eervolle vermelding APA
De Annual Photography Awards (APA) is een prestigieuze fotowedstrijd die de beste fotografie van over de hele wereld bekroont. Voor on...
Lees meer
24/10/2018
WWF Photo Awards
De vakjury o.l.v. Frand Lanting nomineerde 24 oktober 2018 de foto van het Grevelingenmeer uit meer dan 7.000 inzendingen.
Lees meer
27/08/2019
ROC-LIGHT Vergunning
Als je een drone piloot zakelijk wilt inzetten heb je altijd een drone operator nodig die zijn opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van...
Lees meer

Deze inhoud is beschermd.